Van Pionier tot PGB specialist

Veel consumenten benaderen ons met de mededeling dat hun eigen bank of hypotheek advieskantoor de aanvraag voor hypotheek heeft afgewezen. Ook zien we dat (bank)adviseurs niet altijd goed weten hoe ze moeten omgaan met een hypotheekaanvraag met PGB inkomen.   

Hierbij een praktijkvoorbeeld van de ING. Een klant waarbij de adviseur niet goed bekend is met een PGB inkomen. Gelukkig heeft dit gezin onze hulp tijdig ingeschakeld.  

http://www.klacht.nl/gezin-met-gehandicapt-zoontje-genaaid-door-ing

Uiteraard is ieder dossier uniek en heeft iedere aanvraag een eigen aanpak nodig. Hiermee laten we wel zien dat er meer mogelijk is dan dat er wordt aangegven. De aanhouder wint! 

Helaas lopen nog steeds te veel consumenten zich vast door verkeerde keuzes. Het is belangrijk om een PGB specialist in te schakelen voor een hypotheek aanvraag met een PGB inkomen. Kiest u liever voor een adviseur bij u om de hoek of uw eigen bank dan loopt u het risico dat de aanvraag in behandeling wordt genomen door iemand die niet goed weet wat een PGB inkomen is. Laat staan dat deze advsieur u de begeleiding geeft welke hard nodig is om uw hypotheekdossier succesvol te kunnen afronden. 

Dit gezin zag op het laatste moment een droom uiteenspatten. Door onze tussenkomst hebben ze alsnog hun droomwoning kunnen aankopen. Hiermee hebben we laten zien dat onze werkwijze niet alleen doeltreffend en effectief is, maar dat het aankopen van een woning met alleen een PGB inkomen nog steeds tot de mogelijk is. 

Door de input vanuit de Hypotheekshop Slinge en een goede samenwerking met de ING heeft men toch het eerdere standpunt herzien. Wij willen dan ook de ING bedanken voor de goede samenwerking!

 

 

 

 

Contact

De Hypotheekshop Slinge
Slinge 149
3085 ER Rotterdam

010 480 7 938
Van Pionier tot PGB specialist

Van Pionier tot PGB specialist

Geplaatst op: 2019-07-14

Veel consumenten benaderen ons met de mededeling dat hun eigen bank of hypotheek advieskantoor de aanvraag voor hypotheek heeft afgewezen. Ook zien we dat (bank)adviseurs niet altijd goed weten hoe ze moeten omgaa...

Lees meer Meer nieuws
Pas op voor de verkopend makelaar!

Pas op voor de verkopend makelaar!

Geplaatst op: 2019-07-02

De markt is momemteel behoorlijk overspannen maar helaas zien kopers de verkopend makelaar veel te vaak als goede "bondgenoot". Kopers zijn momteel wanhopig op zoek naar mogelijkheden om een woning aange...

Lees meer Meer nieuws