De Hypotheekshop Slinge gaat verder als Hypotheken Rotterdam

De Hypotheekshop Slinge heeft vanuit strategisch oogpunt besloten om vanaf heden niet meer verder te gaan als de Hypotheekshop.  

Door een veranderende vraag vanuit de markt hebben we gekozen voor een zelfstandige voortzetting van de onderneming zonder franchiseformule.

Vanaf heden zullen wij dan ook verder gaan als Hypotheken Rotterdam. Wij zijn juist van mening dat de service en dienstverlening beter kan, en zijn er van overtuigd dat u daar optimaal van kunt profiteren!

Omdat we een onderdeel zijn van Hypotheken Midden Nederland hebben we naast meer collega’s ook meer expertise en kennis in huis. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en hebben we een landelijk bereik.

Wij komen dan ook graag bij u thuis of op uw werkplek, om u te voorzien van het best passende advies. Vanwege het corona virus werken wij alleen op afspraak.

Door deze samenvoeging is ons kantoor op de Slinge 149, 3085 ER Rotterdam overbodig en permanent gesloten. Wij zijn nog steeds bereikbaar op ons telefoonnummer 010-4807938

Contact

Hypotheken Rotterdam
Fascinatio Boulevard 1158
2909 VA Capelle aan den IJssel

010-4807938
De Hypotheekshop Slinge gaat verder als Hypotheken Rotterdam

De Hypotheekshop Slinge gaat verder als Hypotheken Rotterdam

Geplaatst op: 2020-05-01

De Hypotheekshop Slinge heeft vanuit strategisch oogpunt besloten om vanaf heden niet meer verder te gaan als de Hypotheekshop.   Door een veranderende vraag vanuit de markt hebben we gekozen voor een zelfst...

Lees meer Meer nieuws
Woning kopen zonder inbreng van eigen geld

Woning kopen zonder inbreng van eigen geld

Geplaatst op: 2019-12-31

In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten kunnen helpen bij de aankoop en financiering van een eigen woning. Veel van deze klanten hadden als wens om een eigen woning aan te kopen zonder spaargeld. Gelukkig is...

Lees meer Meer nieuws