Ik ben zzp'er en ik wil een huis kopen

Je bent zzp'er of freelancer, je wilt graag een huis kopen en dus ga je op zoek naar een hypotheek. Omdat jouw inkomen flexibel is, wordt de maximale hypotheek op een andere manier berekend. Daarnaast wil de bank weten of jouw onderneming stabiel genoeg is en of je daardoor elke maand de hypotheeklasten kunt betalen. Lastig? Nee, vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Wij kunnen zelfs ondernemers met de jaarcijfers van 1 jaar een passende financiering aanbieden. Dat komt omdat wij beschikken over een groot netwerk van geldverstrekkers die bereid zijn om in mogelijkheden te denken.

Solide onderneming

Waarom is de situatie voor zzp'ers en freelancers zo anders? Bij het verstrekken van een hypotheek wil de bank zeker weten of jij aan jouw betalingsplicht kunt voldoen. Daarom willen zij onder meer weten wat het toekomst perspectief van jouw onderneming is en of jouw inkomsten stabiel genoeg zijn om elke maand de hypotheeklasten te betalen.

Hypotheken voor zzp'ers

Een aantal banken bieden speciale zzp-hypotheken. Op basis van de nettowinst van de afgelopen drie jaar, wordt een gemiddeld jaarinkomen berekend. Ben je een jaar of twee jaar lang ondernemer? Dan maakt de bank doorgaans een schatting van het inkomen, waarmee het maximale leenbedrag wordt uitgerekend. Diverse banken bieden speciale hypotheken voor zelfstandig ondernemers en ook een hypotheek afsluiten met bijvoorbeeld NHG is mogelijk.

Met speciale voorwaarden kunnen wij ondernemers die korter dan 3 jaar ondernemen voorzien van een passende hypotheek. Ook als de onderneming pas 1 jaar bestaat. Door ons uitgebreide productassortiment en expertise hebben wij al vele ondernemers geholpen met een passende financiering.

Een ZZP hypotheek kan dus al vanaf 1 jaar ondernemen. Hiermee hoeft een ondernemer die korter dan 3 jaar bestaat niet langs de zijlijn toe te kijken op de woningmarkt.

Maak vandaag nog een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u snel duidelijkheid geven als ondernemer over uw mogelijkheden, zodat u weet of dat u uw droomwoning kunt aankopen. 

Contact

Hypotheken Rotterdam
Fascinatio Boulevard 1158
2909 VA Capelle aan den IJssel

010-4807938
De Hypotheekshop Slinge gaat verder als Hypotheken Rotterdam

De Hypotheekshop Slinge gaat verder als Hypotheken Rotterdam

Geplaatst op: 2020-05-01

De Hypotheekshop Slinge heeft vanuit strategisch oogpunt besloten om vanaf heden niet meer verder te gaan als de Hypotheekshop.   Door een veranderende vraag vanuit de markt hebben we gekozen voor een zelfst...

Lees meer Meer nieuws
Woning kopen zonder inbreng van eigen geld

Woning kopen zonder inbreng van eigen geld

Geplaatst op: 2019-12-31

In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten kunnen helpen bij de aankoop en financiering van een eigen woning. Veel van deze klanten hadden als wens om een eigen woning aan te kopen zonder spaargeld. Gelukkig is...

Lees meer Meer nieuws