Kan ik een beleggingspand kopen in Rotterdam

Slim beleggen in Rotterdams Vastgoed!

De Rotterdamse Vastgoedmarkt biedt volop kansen voor beleggers die een mooi rendement willen halen. Gelukkig zien we steeds meer aanbieders dit segment van de markt bedienen. Met een aantrekkelijke rente en de vraag naar huurwoningen is dit de ideale kans om te beleggen in Vastgoed.

Door ons netwerk en expertise zijn we in staat u een totaaloplossing te bieden. Het kopen en financieren van beleggingspanden kan zeer interessant zijn voor particuliere beleggers. 

Voor het kopen en verhuren van een beleggingsobject is het van belang dat u gebruik maakt van ervaren professionals, om het maximale rendement te behalen. Daarnaast werken wij samen met verschillende banken die verhuurde panden financieren.

Door ons gevarieerde productassortiment zijn wij in staat om u de beste vastgoedfinanciering te leveren. Ook voor beleggers die hun huidige vastgoedfinanciering willen herfinancieren hebben we uitstekende mogelijkheden voor het maximaliseren van uw vastgoed rendement.

Rotterdam is volop in beweging en biedt na Amsterdam voor beleggers een goed alternatief om te beleggen in Vastgoed.   

Neem vandaag nog contact met ons op om uw voordeel te laten berekenen voor een Vastgoed Hypotheek in Rotterdam.   

 

          

                     

Contact

De Hypotheekshop Slinge
Slinge 149
3085 ER Rotterdam

010 480 7 938
Van Pionier tot PGB specialist

Van Pionier tot PGB specialist

Geplaatst op: 2019-07-14

Veel consumenten benaderen ons met de mededeling dat hun eigen bank of hypotheek advieskantoor de aanvraag voor hypotheek heeft afgewezen. Ook zien we dat (bank)adviseurs niet altijd goed weten hoe ze moeten omgaa...

Lees meer Meer nieuws
Pas op voor de verkopend makelaar!

Pas op voor de verkopend makelaar!

Geplaatst op: 2019-07-02

De markt is momemteel behoorlijk overspannen maar helaas zien kopers de verkopend makelaar veel te vaak als goede "bondgenoot". Kopers zijn momteel wanhopig op zoek naar mogelijkheden om een woning aange...

Lees meer Meer nieuws