Kan ik een PGB hypotheek krijgen, met een PGB inkomen?

In de praktijk zien we dat er veel verwarring is rondom het aanvragen van een hypotheek met een PGB-inkomen. Veel zorgverleners lopen zich stuk bij het aanvragen van een hypotheek met een inkomen uit een persoonsgebonden budget. Dat komt omdat er in de praktijk weinig specialisme is voor het verkrijgen van een PGB Hypotheek. EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Dit inkomen is anders dan normaal omdat er sprake is van een zorgverlener en een budgethouder. Soms kan er ook sprake zijn van een familiare relatie. Wij kunnen u voorzien van beschikbare geldverstrekkers die een PGB-inkomen rekenen tot een erkend en bestendig inkomen. Hierdoor heeft u altijd de beste productvoorwaarden en de scherpste hypotheekrente voor uw PGB Hypotheek! Ook voor een PGB-inkomen dat niet langer dan 3 jaar bestaat hebben wij volop mogelijkheden.

Doordat wij inmiddels al vele succesvolle financieringen hebben verzorgd in combinatie met een PGB-inkomen kunnen we met trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het verstrekken van een PGB Hypotheek.

Wij werken landelijk en kunnen u op afstand voorzien van een passende oplossing. 

Om kosteloos te kunnen toetsen of er mogelijkheden zijn voor een passende financiering dient u volgende stukken aan te leveren. 

1. PGB Zorgovereenkomst

Er zijn 3 verschillende overeenkomsten. http://pgbhypotheek.com/

  • Een freelanceovereenkomst tussen zorgverlener en de budgethouder, hier is sprake van een zelfstandig inkomen. (inkomen staat vaak op de IB aangifte vermeld als resultaat uit overige werkzaamheden)
  • Een PGB-zorgovereenkomst tussen zorgverlener en een partner of familielid zoals vader, moeder, opa, oma, kind. Hierbij is sprake van een PGB zorg overeenkomst met familiaire relatie
  • Een zorgovereenkomst tussen de zorgverlener en de budgethouder, hierbij is sprake van een regulier dienstverband

 

2. PGB Salarisstrook en Jaaropgave

3. Aangifte IB

4. Overig inkomen van aanvrager of partner (bij voorkeur een salarisstrook of werkgeversverklaring)

5. Overzicht lopende hypotheek

6. Opgave lopende leningen of verplichtingen

7. Opgave beschikbaar spaargeld 

Door onze specialisme in PGB-hypotheken kunnen wij u in tegenstelling tot vele andere aanbieders vaak wel een hypotheek aanbieden. Naast een PGB Hypotheek wilt u natuurlijk ook de beste hypotheekvoorwaarden tegen de scherpste rente.

Hierdoor beschikt u bij ons altijd over een ruimere keuze voor uw PGB-financiering! U wilt toch ook zelf de bank kunnen selecteren voor de grootste aankoop in uw leven?

Veel andere aanbieders geven u het idee dat er geen mogelijkheden zijn. Of zullen u een aanbieding doen met de voorwaarden van 1 bank. Wij houden van keuze en objectiviteit. Immers om te kunnen Hypotheekshoppen wil je zelf op basis van prijs en kwaliteitsverhouding het beste uit de markt halen.  

Neem snel contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. 

  • Contactverzoek PGB

  • * velden zijn verplicht.

 

 

 

Contact

Hypotheken Rotterdam
Fascinatio Boulevard 1158
2909 VA Capelle aan den IJssel

010-4807938
De Hypotheekshop Slinge gaat verder als Hypotheken Rotterdam

De Hypotheekshop Slinge gaat verder als Hypotheken Rotterdam

Geplaatst op: 2020-05-01

De Hypotheekshop Slinge heeft vanuit strategisch oogpunt besloten om vanaf heden niet meer verder te gaan als de Hypotheekshop.   Door een veranderende vraag vanuit de markt hebben we gekozen voor een zelfst...

Lees meer Meer nieuws
Woning kopen zonder inbreng van eigen geld

Woning kopen zonder inbreng van eigen geld

Geplaatst op: 2019-12-31

In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten kunnen helpen bij de aankoop en financiering van een eigen woning. Veel van deze klanten hadden als wens om een eigen woning aan te kopen zonder spaargeld. Gelukkig is...

Lees meer Meer nieuws