Kan ik een PGB hypotheek krijgen, met een PGB inkomen?

In de praktijk zien we dat er veel verwarring is rondom het aanvragen van een hypotheek met een PGB-inkomen. Veel zorgverleners lopen zich stuk bij het aanvragen van een hypotheek met een inkomen uit een persoonsgebonden budget. Dat komt omdat er in de praktijk weinig specialisme is voor het verkrijgen van een PGB Hypotheek. EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Dit inkomen is anders dan normaal omdat er sprake is van een zorgverlener en een budgethouder. Soms kan er ook sprake zijn van een familiare relatie. Wij kunnen u voorzien van beschikbare geldverstrekkers die een PGB-inkomen rekenen tot een erkend en bestendig inkomen. Hierdoor heeft u altijd de beste productvoorwaarden en de scherpste hypotheekrente voor uw PGB Hypotheek! Ook voor een PGB-inkomen dat niet langer dan 3 jaar bestaat hebben wij volop mogelijkheden.

Doordat wij inmiddels al vele succesvolle financieringen hebben verzorgd in combinatie met een PGB-inkomen kunnen we met trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het verstrekken van een PGB Hypotheek.

Wij werken landelijk en kunnen u op afstand voorzien van een passende oplossing. 

Om te kunnen bekijken of er mogelijkheden zijn voor een passende financiering dient u volgende stukken aan te leveren. (Door het succes en vele verzoeken werken wij bij PGB verzoeken alleen per email.)  

1. PGB Zorgovereenkomst

Er zijn 3 verschillende overeenkomsten. http://pgbhypotheek.com/

  • Een freelanceovereenkomst tussen zorgverlener en de budgethouder, hier is sprake van een zelfstandig inkomen. (inkomen staat vaak op de IB aangifte vermeld als resultaat uit overige werkzaamheden)
  • Een PGB-zorgovereenkomst tussen zorgverlener en een partner of familielid zoals vader, moeder, opa, oma, kind. Hierbij is sprake van een PGB zorg overeenkomst met familiaire relatie
  • Een zorgovereenkomst tussen de zorgverlener en de budgethouder, hierbij is sprake van een regulier dienstverband

 

2. PGB Salarisstrook en Jaaropgave

3. Aangifte IB

Door onze specialisme in PGB-hypotheken kunnen wij u in tegenstelling tot vele andere aanbieders vaak wel een hypotheek aanbieden. Naast een PGB Hypotheek wilt u natuurlijk ook de beste hypotheekvoorwaarden tegen de scherpste rente.

Hierdoor beschikt u bij de Hypotheekshop Slinge altijd over een ruimere keuze voor uw PGB-financiering! U wilt toch ook zelf de bank kunnen selecteren voor de grootste aankoop in uw leven?

Veel andere aanbieders geven u het idee dat er geen mogelijkheden zijn. Of ze zullen u een enkele aanbieding doen met voorwaarden van 1 bank. Wij houden van keuze en objectiviteit. Immers om te kunnen Hypotheekshoppen wil je zelf op basis van prijs en kwaliteitsverhouding het beste uit de markt halen.  

Zonder documenten nemen wij verzoeken niet in behandeling! Telefonisch zullen wij geen PGB aanvragen bespreken. Ook is het niet mogelijk om een orienterend gesprek in te plannen voor een hypotheek met PGB inkomen. U dient eerst de stukken per email toe te sturen alvorens wij u duidelijkheid kunnen geven. Wij hebben gekozen voor deze werkwijze om deze dienst kosteloos te kunnen blijven aanbieden.

Heeft u toch liever behoefte aan persoonlijk contact en wenst u uitvoerig alles te willen bespreken dan is dat ook mogelijk. U kunt uw verzoek per email indienen en wij kunnen op basis van uurtarief afspraken maken.

 

 

 

Contact

De Hypotheekshop Slinge
Slinge 149
3085 ER Rotterdam

010 480 7 938
Van Pionier tot PGB specialist

Van Pionier tot PGB specialist

Geplaatst op: 2019-07-14

Veel consumenten benaderen ons met de mededeling dat hun eigen bank of hypotheek advieskantoor de aanvraag voor hypotheek heeft afgewezen. Ook zien we dat (bank)adviseurs niet altijd goed weten hoe ze moeten omgaa...

Lees meer Meer nieuws
Pas op voor de verkopend makelaar!

Pas op voor de verkopend makelaar!

Geplaatst op: 2019-07-02

De markt is momemteel behoorlijk overspannen maar helaas zien kopers de verkopend makelaar veel te vaak als goede "bondgenoot". Kopers zijn momteel wanhopig op zoek naar mogelijkheden om een woning aange...

Lees meer Meer nieuws