Het kopen en financieren van een bedrijfspand in Rotterdam

Het is als ondernemer erg interessant om een bedrifspand te kopen. Dan kunt u profiteren van vele voordelen. Vaak is het huren van een soortgelijk pand duurder. Daarnaast kunt in binnen uw onderneming profiteren van fiscale mogelijkheden.

Ondanks al deze voordelen zien we in de praktijk dat de meeste ondernemers door beperkte financieringsmogelijkheden deze kans laten liggen. Wij zien dit als een gemiste kans. Vaak betalen huurders jaren lang netjes hun huur voor een winkelpand maar blijven ze na afloop met lege handen staan.

Dit terwijl verhuurders soms openstaan voor verkoop van een object uit hun portefeulle. Door deze stap te maken kan je de huisvestingskosten van je onderneming verlagen en de winstgevendheid vergroten. Ook bouw je vermogen op binnen de onderneming welke weer als "oude dag" gebruikt kan worden.

Met onze kennis en financierinsgnetwerk kunnen wij onze klanten helpen met de aankoop en financiering van een bedrijfspand. In Rotterdam zijn er vele interessante kansen en opties om te profiteren van de aankoop van een bedrijfspand. Laat snel voor je berekenen wat de maandlasten zullen zijn voor de financiering van een bedrijfspand in de regio Rotterdam Rijnmond. Hiermee zult u zien dat u kunt profiteren van zeer aantrekkelijke lasten. Neem vandaag nog contact met ons op! 

Contact

De Hypotheekshop Slinge
Slinge 149
3085 ER Rotterdam

010 480 7 938
Van Pionier tot PGB specialist

Van Pionier tot PGB specialist

Geplaatst op: 2019-07-14

Veel consumenten benaderen ons met de mededeling dat hun eigen bank of hypotheek advieskantoor de aanvraag voor hypotheek heeft afgewezen. Ook zien we dat (bank)adviseurs niet altijd goed weten hoe ze moeten omgaa...

Lees meer Meer nieuws
Pas op voor de verkopend makelaar!

Pas op voor de verkopend makelaar!

Geplaatst op: 2019-07-02

De markt is momemteel behoorlijk overspannen maar helaas zien kopers de verkopend makelaar veel te vaak als goede "bondgenoot". Kopers zijn momteel wanhopig op zoek naar mogelijkheden om een woning aange...

Lees meer Meer nieuws