Kan ik een beleggingspand kopen in Rotterdam

Slim beleggen in Rotterdams Vastgoed!

De Rotterdamse Vastgoedmarkt biedt volop kansen voor beleggers die een mooi rendement willen halen. Gelukkig zien we steeds meer aanbieders dit segment van de markt bedienen. Met een aantrekkelijke rente en de vraag naar huurwoningen is dit de ideale kans om te beleggen in Vastgoed.

Door ons netwerk en expertise zijn we in staat u een totaaloplossing te bieden. Het kopen en financieren van beleggingspanden kan zeer interessant zijn voor particuliere beleggers. 

Voor het kopen en verhuren van een beleggingsobject is het van belang dat u gebruik maakt van ervaren professionals, om het maximale rendement te behalen. Daarnaast werken wij samen met verschillende banken die verhuurde panden financieren.

Door ons gevarieerde productassortiment zijn wij in staat om u de beste vastgoedfinanciering te leveren. Ook voor beleggers die hun huidige vastgoedfinanciering willen herfinancieren hebben we uitstekende mogelijkheden voor het maximaliseren van uw vastgoed rendement.

Rotterdam is volop in beweging en biedt na Amsterdam voor beleggers een goed alternatief om te beleggen in Vastgoed.   

Neem vandaag nog contact met ons op om uw voordeel te laten berekenen voor een Vastgoed Hypotheek in Rotterdam.   

 

          

                     

Contact

De Hypotheekshop Slinge
Slinge 149
3085 ER Rotterdam

010 480 7 938
Risicovolle hypotheek verhuist vaak mee naar nieuwe woning

Risicovolle hypotheek verhuist vaak mee naar nieuwe woning

Geplaatst op: 2018-12-20

Maar liefst 90% van de verhuizers neemt zijn oude aflossingsvrije hypotheek volledig mee naar de nieuwe woning. Dat kan een risico opleveren voor de toekomstige betaalbaarheid van de hypotheek lasten waarschuwt Ve...

Lees meer Meer nieuws
Vertrouwen stabiliseert in derde kwartaal 2018

Vertrouwen stabiliseert in derde kwartaal 2018

Geplaatst op: 2018-10-22

  Een positief vertrouwen, maar toch een merendeel van de Nederlanders dat het een ongunstig moment vindt om een woning te kopen. Voor het bepalen van de Eigen Huis Marktindicator wordt aan Nederlanders...

Lees meer Meer nieuws