Kan ik een PGB hypotheek krijgen, met een PGB inkomen?

In de praktijk zien we dat er veel verwarring is rondom het aanvragen van een hypotheek met een PGB-inkomen. Veel zorgverleners lopen zich stuk bij het aanvragen van een hypotheek met een inkomen uit een persoonsgebonden budget. Dat komt omdat er in de praktijk weinig specialisme is voor het verkrijgen van een PGB Hypotheek. EKELMANS FINANCIEEL ADVIES

Dit inkomen is anders dan normaal omdat er sprake is van een zorgverlener en een budgethouder. Soms kan er ook sprake zijn van een familiare relatie. Wij kunnen u voorzien van beschikbare geldverstrekkers die een PGB-inkomen rekenen tot een erkend en bestendig inkomen. Hierdoor heeft u altijd de beste productvoorwaarden en de scherpste hypotheekrente voor uw PGB Hypotheek! Ook voor een PGB-inkomen dat niet langer dan 3 jaar bestaat hebben wij volop mogelijkheden.

Doordat wij inmiddels al vele succesvolle financieringen hebben verzorgd in combinatie met een PGB-inkomen kunnen we met trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het verstrekken van een PGB Hypotheek.

Vraag kosteloos een PGB Hypotheek berekening aan. Indien u graag wilt weten wat uw mogelijkheden zijn voor een PGB Hypotheek, neem vandaag nog contact met ons op.

Wij werken landelijk en kunnen u op afstand voorzien van een passende oplossing. Kosteloos kunnen wij voor u een berekening maken voor uw leencapaciteit. Vaak heeft u binnen 1 werkdag al een reactie.

Van belang is het dat u de benodigde stukken opstuurt zodat wij een zuivere hypotheekberekening kunnen maken.

1. PGB Zorgovereenkomst

Er zijn 3 verschillende overeenkomsten. http://pgbhypotheek.com/

  • Een freelanceovereenkomst tussen zorgverlener en de budgethouder, hier is sprake van een zelfstandig inkomen. (inkomen staat vaak op de IB aangifte vermeld als resultaat uit overige werkzaamheden)
  • Een PGB-zorgovereenkomst tussen zorgverlener en een partner of familielid zoals vader, moeder, opa, oma, kind. Hierbij is sprake van een PGB zorg overeenkomst met familiaire relatie
  • Een zorgovereenkomst tussen de zorgverlener en de budgethouder, hierbij is sprake van een regulier dienstverband

 

2. PGB Salarisstrook en Jaaropgave

3. Aangifte IB

Door onze specialisme in PGB-hypotheken kunnen wij u in tegenstelling tot vele andere aanbieders vaak wel een hypotheek aanbieden. Naast een PGB Hypotheek wilt u natuurlijk ook de beste hypotheekvoorwaarden tegen de scherpste rente.

Ook kunt u ons gerust bellen voor overleg met een van onze PGB-hypotheekadviseurs. Samen kunnen we dan naar uw situatie kijken. Wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Voor PGB-zorgverleners hebben wij ook tips en adviezen voor het pgb-hypotheek aanvraag traject.

Hierdoor beschikt u bij de Hypotheekshop Slinge altijd over een ruimere keuze voor uw PGB-financiering! U wilt toch ook zelf de bank kunnen selecteren voor de grootste aankoop in uw leven?

Veel andere aanbieders geven u het idee dat er geen mogelijkheden zijn. Of ze zullen u een enkele aanbieding doen met voorwaarden van 1 bank. Wij houden van keuze en objectiviteit. Immers om te kunnen Hypotheekshoppen wil je zelf op basis van prijs en kwaliteitsverhouding het beste uit de markt halen.  

Contact

De Hypotheekshop Slinge
Slinge 149
3085 ER Rotterdam

010 480 7 938
Risicovolle hypotheek verhuist vaak mee naar nieuwe woning

Risicovolle hypotheek verhuist vaak mee naar nieuwe woning

Geplaatst op: 2018-12-20

Maar liefst 90% van de verhuizers neemt zijn oude aflossingsvrije hypotheek volledig mee naar de nieuwe woning. Dat kan een risico opleveren voor de toekomstige betaalbaarheid van de hypotheek lasten waarschuwt Ve...

Lees meer Meer nieuws
Vertrouwen stabiliseert in derde kwartaal 2018

Vertrouwen stabiliseert in derde kwartaal 2018

Geplaatst op: 2018-10-22

  Een positief vertrouwen, maar toch een merendeel van de Nederlanders dat het een ongunstig moment vindt om een woning te kopen. Voor het bepalen van de Eigen Huis Marktindicator wordt aan Nederlanders...

Lees meer Meer nieuws