Het kopen en financieren van een bedrijfspand in Rotterdam

Het is als ondernemer erg interessant om een bedrifspand te kopen. Dan kunt u profiteren van vele voordelen. Vaak is het huren van een soortgelijk pand duurder. Daarnaast kunt in binnen uw onderneming profiteren van fiscale mogelijkheden.

Ondanks al deze voordelen zien we in de praktijk dat de meeste ondernemers door beperkte financieringsmogelijkheden deze kans laten liggen. Wij zien dit als een gemiste kans. Vaak betalen huurders jaren lang netjes hun huur voor een winkelpand maar blijven ze na afloop met lege handen staan.

Dit terwijl verhuurders soms openstaan voor verkoop van een object uit hun portefeulle. Door deze stap te maken kan je de huisvestingskosten van je onderneming verlagen en de winstgevendheid vergroten. Ook bouw je vermogen op binnen de onderneming welke weer als "oude dag" gebruikt kan worden.

Met onze kennis en financierinsgnetwerk kunnen wij onze klanten helpen met de aankoop en financiering van een bedrijfspand. In Rotterdam zijn er vele interessante kansen en opties om te profiteren van de aankoop van een bedrijfspand. Laat snel voor je berekenen wat de maandlasten zullen zijn voor de financiering van een bedrijfspand in de regio Rotterdam Rijnmond. Hiermee zult u zien dat u kunt profiteren van zeer aantrekkelijke lasten. Neem vandaag nog contact met ons op! 

Contact

De Hypotheekshop Slinge
Slinge 149
3085 ER Rotterdam

010 480 7 938
Risicovolle hypotheek verhuist vaak mee naar nieuwe woning

Risicovolle hypotheek verhuist vaak mee naar nieuwe woning

Geplaatst op: 2018-12-20

Maar liefst 90% van de verhuizers neemt zijn oude aflossingsvrije hypotheek volledig mee naar de nieuwe woning. Dat kan een risico opleveren voor de toekomstige betaalbaarheid van de hypotheek lasten waarschuwt Ve...

Lees meer Meer nieuws
Vertrouwen stabiliseert in derde kwartaal 2018

Vertrouwen stabiliseert in derde kwartaal 2018

Geplaatst op: 2018-10-22

  Een positief vertrouwen, maar toch een merendeel van de Nederlanders dat het een ongunstig moment vindt om een woning te kopen. Voor het bepalen van de Eigen Huis Marktindicator wordt aan Nederlanders...

Lees meer Meer nieuws